Snabb leverans / Säkra betalningar

Epassi

Har du friskvård via epassi så är detta behandlingarna som du kan välja på för att nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. 

NBE-Ansiktsmassage

Våra NBE Ansiktsbehandlingar är våra absolut populäraste behandlingar, här får du njuta av en riktigt härlig behandling där man masserar med värme samtidigt som du också får ett riktigt fint resultat. Vi använder oss av radiofrekvens för att slussa ner specialanpassade serum djupt ner i huden vilket ger en uppstramande och återfuktande effekt.

NBE Anti-stressmassage

En kraftfull behandling som ger dig total avkoppling. Vi arbetar med att öka blodcirkulation och lymfflödet vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Under behandlingen frisätter vi oxytocin, kroppens eget lugn & ro hormon som sänker stresshormonet kortisol och hjälper kroppens muskler att slappna av.

NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE 3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång.

Spa-massage helkropp
En spa-massage är en mjuk och lugn massage som passar dig som vill ha en lugn och skön behandling. 

Ansiktsmassage

En härlig massage där vi masserar ansikte, dekolletage, nacke och skalp.  

Fotmassage

Njut av en härlig fot och underbens-massage.

Förebyggande fotvård
Vi inleder med en härlig skrubb för att sedan göra ett fotbad, fila fötter och ta hand om naglar och nagelband. Vi avslutar med en härlig massage.