Snabb leverans / Säkra betalningar

Massage

Klassisk Massage

En klassisk massage är utformad för att främja avslappning, lindra muskelspänningar och förbättra cirkulationen. Massagen kan anpassas efter klientens specifika behov och önskemål.

Idrottsmassage
En tuffare massage som har till syfte att lösa knutar och spänningar i musklerna, minska smärta samt påskynda återhämtning.

Förebyggande Friskvårdsmassage
Riktad till dig som upplever muskelbesvär och smärta, vår friskvårdsmassage strävar efter att förebygga och lindra dina bekymmer. Efter varje massage och konsultation går vi noggrant igenom ditt specifika problemområde för att identifiera hur du kan förbättra ditt välmående. Vi erbjuder även professionella råd och stöd när det gäller träning, stretching och andra strategier för att främja en bättre hälsa. Välkommen till en holistisk behandling som inte bara lindrar omedelbar smärta utan också främjar långsiktig välbefinnande.

NBE Anti-stress massage

En kraftfull behandling som ger dig total avkoppling. Vi arbetar med att öka blodcirkulation och lymfflödet vilket hjälper kroppen att bli av med slaggprodukter. Under behandlingen frisätter vi oxytocin, kroppens eget lugn & ro hormon som sänker stresshormonet kortisol och hjälper kroppens muskler att slappna av.

NBE är en massagemetod som med en unik kombination av elektromagnetisk energi, värme och specialutvecklade serum uppnår en djupgående muskelavslappning och lymfdränerande effekt redan från första behandlingstillfället. Med NBE 3000 ökar vi syretillförseln till cellerna, ökar näringsupptaget och kroppens egna självläkningssystem kommer igång.

Spa-massage
En spa-massage är en mjuk och lugn massage som passar dig som vill ha en lugn och skön behandling.