Snabb leverans / Säkra betalningar

Ansiktsbehandlingar

NBE-Ansiktsbehandlingar

Våra NBE Ansiktsbehandlingar är våra absolut populäraste behandlingar, här får du njuta av en riktigt härlig behandling där man masserar med värme samtidigt som du också får ett riktigt fint resultat. Vi använder oss av radiofrekvens för att slussa ner specialanpassade serum djupt ner i huden vilket ger en uppstramande och återfuktande effekt.

Klassiska ansiktsbehandlingar
I de klassiska ansiktsbehandlingarna ingår rengöring, peeling, portömning, mask och massage. Här använder vi inga maskiner och den här behandingen kan även du göra som av olika skäl inte kan göra andra behandlingar (txe. om du är gravid eller har epilepsi).

Kemiska Peels
Vi jobbar med flera olika sorters kemiska peels som har olika effekt. Milk peel är en hudföryngrande behanding som ger glow och minskar fina linjer. Mask peel är en aknereducerande behandling och Mela peel reducerar pigmenteringar. Alla behandlingar ger bäst effekt när man gör dem i kur men även enstaka behandlingar ger ett fint resultat.

Hudterapeutens val

Om du inte riktigt vet vad du vill göra för behandling kan du boka hudterapeutens val. Här gör vi en hudanalys och gör sedan en behandling som passar din hud just idag. Det ingår alltid en rengöring, peeling och mask i behandlingen men den kan också innehålla nbe, portömning, direkt högfrekvens, hudslipning mm.